Heeft u interesse op onze klub te sponsoren? klik dan hier

Graphiqa

Het doel van GRAPHIQA is te verrassen met een aansprekend ontwerp en fantastische service. De zaken net even anders aan te pakken: persoonlijk, betrokken en met oog voor detail. GRAPHIQA denkt met u mee en ontwikkelt een bij u passend logo of huisstijl. Ook voor brochures, leaflets, folders en posters kunt u terecht en, indien gewenst, advies op het gebied van drukwerk of drukwerkbegeleiding. Kenmerkend voor GRAPHIQA’s werkwijze: kennis van zaken, flexibiliteit, creatieve ideeën, praktische oplossingen en, bovenal, klantgerichtheid en toewijding.
Falke on Toer

Falke on Tour is een jong team met jaren lang ervaring in het organiseren van tourtochten. Sinds 1990 is Falke on tour actief in het steeds maar weer bedenken van mooie tochten door het Nederlandse landschap. De 25 jaar ervaring zorgt ervoor dat ons team u een onbezorgde tijd laat beleven.
BIJ HENTO

Lunch? Diner? Receptie? Bedrijfspresentatie? BIJHENTO organiseert en verzorgt dat wat u bedacht heeft en maakt het samen met u tot een geslaagd evenement. Naast het standaard assortiment, dat via de website online besteld kan worden, levert BIJHENTO een op maat gesneden antwoord op al uw cateringvragen. In de lunchroom aan de Werkhovenstraat 42 Den Haag serveert BIJHENTO heerlijke ontbijten, lunches en maaltijden.

Falke Opleidingen

Falke opleidingen is een verkeersschool in Rijswijk en biedt sinds 1976 de hoge kwaliteit aan leerlingen die zij nodig hebben om met goed gevolg een theorie en praktijkexamen af te leggen. Wij bieden iedereen een prettige sfeer tijdens de theorie en rijlessen, dit in en op goed onderhouden en nieuw lesmateriaal. Door de jarenlange ervaring, goede naam in wijde omgeving, kwaliteit en betrouwbaarheid van ons team, resulteert dit dat wij nu al aan de 3e generatie leerling les geven.

Wrap & Go

Je eigen "special edition" door motor wrapping? Met wrappen kun je je motor veranderen van kleur, voorzien van striping of het modificeren van onderdelen. Bovendien zorgt wrapping voor lakbescherming en is alles weer in orginele staat terug te brengen. WrapAndGo besteedt aandacht aan detail en kwaliteit en werkt alleen met de beste materialen van o.a 3M, Avery en Arlon en gaan voor de mooiste afwerking. WrapAndGo wrapt ook helmen.
Palvijoen Maliveld

Paviljoen Malieveld staat sinds 1941 op het Haagse Malieveld en is in Den Haag en ver daarbuiten bekend om zijn overheerlijke poffertjes, pannenkoeken en Oud-Hollandse wafels. Het paviljoen is ook zeer geschikt voor een lichte lunch of een uitgebreide koffietafel. Bij goed weer wordt het terras ingericht en bij twijfel kan er ook in de serre worden genoten van een hapje of een drankje.

Zonneveld Banden

Zonneveld Banden staat voor vakmanschap, kwaliteit en service, beschikt over het VACO Keurmerk. Dit kwaliteitskeurmerk verzekert dat u bij Zonneveld Banden vakkundig geadviseerd wordt over de aanschaf van bijvoorbeeld nieuwe banden en wielen, bandenspanning, profieldiepte, maar ook winterbanden. Voor allerhande specialistische werkzaamheden, zoals balanceren en uitlijnen, bent u aan het goede adres..

KMS Motoren

KMS Motoren is gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en tuning van motoren. KMS Motoren monteert power commander modules. Met deze systemen is het mogelijk om motoren met benzine-injectie perfect te tunen, of aan te passen op een veranderde uitlaat en/of luchtfilter, ten gunste van meer vermogen. Door jarenlange ervaring is de leeftijd van de motor geen enkel bezwaar. Met de geremde DynoStar testbank kunnen alle benzine systemen worden afgesteld.

Superpole Uitlaten

Superpole produceert aparte en trendy uitlaten.Het enthousiaste team streeft ernaar om naast oer-Hollandse degelijkheid te zorgen voor unieke uitlaten. Hiervoor wordt steeds gezocht naar aparte materialen en andere mogelijkheden om de uitlaten een eigen identiteit te geven. met de materialen: wit carbon en gekleurde poppy. In het bijzonder is gekleurde poppy een zeer apart materiaal dat wij als enige Hollandse uitlatenfabrikant gebruiken.

Eade Software & Service

Bent u ondernemer of wilt u zelf een eigen website maken of laten maken dan bieden wij alles wat u nodig heeft om snel, eenvoudig en zeer voordelig uw nieuwe website te starten! We ondersteunen het gehele traject. Of dit nu gaat om het registreren van een domeinnaam en/of webhosting pakket, webdesign, zoekmachine marketing of het opzetten van een social media campagne, we bieden altijd 100% support & ondersteuning!

Goedhart

Goedhart Motoren is de grootste motor-dealer voor dé motorrijder en motorliefhebber in Nederland en de Benelux. In een showroom in Bodegraven staan nieuwe motoren van vrijwel alle merken. Goedhart Motoren heeft een ruime werkplaats, voorzien van de modernste apparatuur en gereedschappen. Zeer goed opgeleide en vooral ook ervaren monteurs voeren onderhoud aan je motorfiets vakkundig en snel uit.

van Veen Motoren

Bent u op zoek naar een motor om mee te toeren of voor dagelijks gebruik? Bij Van Veen Motoren bent u voor een motor in Wateringen aan het juiste adres. Wij helpen u met een geschikte motor en zorgen dat u tevreden naar huis rijdt. Wij hebben alles met betrekking tot motoren, van motoren zelf tot motorkleding. En ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht.
Bolman Motoren

Bolman Motoren is een van de oudste motorzaken van Nederland. Bij Bolman motoren kunt u terecht voor de levering van nieuwe of gebruikte motoren, motorkleding, helmen en accessoires. Daarin onderscheiden wij ons niet van andere motorzaken. Bolman Motoren is wel uniek wanneer het gaat om de levering van nieuwe of gebruikte onderdelen, onderhoud, reparatie, restauratie en revisie.