E-mailAfdrukkenExport ICS

alle rijstijlen
aantal keer bekeken:

beschrijving

Het Hotelweekend zal dit jaar plaatsvinden van 25 t/m 28 juni 2021 : Het Jubileumweekend komt te vervallen ivm de coronamaatregelen en het gebrek aan uitzicht dat we daar dit jaar vanaf komen. We vieren het 50 jarig bestaan groots in 2025.

Het Hotelweekend brengt ons dit jaar naar het Sauerland. Gezien de Eiffel vrijwel op slot is gegaan voor motorrijders, heeft de organisatie besloten uit te wijken naar het Sauerland.

Het hotel, is nog niet bekend. We hebben een aantal opties uitstaan www.sauerland-alpin-hotel.de of www.hotelherrloh.nl daarnaast zijn er nog 2 hotels waar we nog geen reactie van hebben. Zodra we daar reactie van hebben zetten we deze erbij.

Het arrangement wat we aanvragen betreft : 3 nachten slapen, 3 x avondeten, 3 x ontbijt de drank (bier, wijn, fris, koffie, thee) tussen 17:00 en 24:00. De prijzen zijn nog niet bekend gezien we op zoek gaan naar een hotel wat 20 tot 30 1-persoons kamers kan leveren tegen een redelijke prijs. Dit is meer corona safe gezien we elkaar dan alleen, en op gepaste afstand, ontmoeten bij de borrel en tijdens de maaltijden.

Inschrijven kan tot 31 mei 2021 23:59, we besluiten 1 á 2 weken voor het weekend of we gaan, afhankelijk van de dan geldende Corona maatregelen. Pas dan kunnen we het hotel vastleggen en dan kan je met de betaling je inschrijving definitief maken. De inschrijving gaat op volgorde van aanmelding én betaling.

Routes volgen nog. Er worden voor zaterdag en zondag twee routes met verschillende lengte aangeboden, ongeveer 200 en 250 kilometer. Er wordt getracht op dezelfde locatie te lunchen.

deelnemers:

Niet leden kunnen hier inschrijven