Falke Opstaprit

Falke Opleidingen Zondag 26 Mei is het zover: samen met Falke Opleidingen rijden we deze fantastische opstaprit. Zorg dat je met een volle tank start, dan is het zeer waarschijnlijk dat je met 1 tank de 170 KM kunt volmaken. We starten om 9:30 bij rijschool Falke ; Geestburgweg 101; 2281CJ te Rijswijk.

Falke Opleidingen verzorgt een lekker bakkie pleur,zodat we een beetje wakker om circa 10:00 uur kunnen vertrekken. We willen zo snel mogelijk de stad uit en dat doen we door Nootdorp en Pijnacker. Langs de Parel Zoetermeer,gaan we de polder in naar Waddinxveen. We ploegen door het centrum om over een wonderschone hefbrug aan de andere kant van het kanaal te komen.

Dan duiken we de polder in (flitspalen) en rijden we langs het Boskoopse plantenkweekgebied van Nederland. Dan gaan we op weg naar de regio klasieker de Meie, een bochtig trajekt met wat dode hoeken door hoge heggen. De Meie route is ook een verfijnd samenspel met wandelaars , vogelaars ,wielrenners, klub slootduikers en bewoners. Dus deze Zondag maar even eens geen race traject.

Dan gaan we op weg naar de Westeinder plassen. In het beruchte en bekende kudelstaart doen we onze eerste stop aan: (eet) cafe op den Hoek. Hier kunnen we even bijkomen en kletsen met een drankje en (lichte lunch).

Met de buikjes vol gaan we verder langs de plassen, we zien een aparte watertoren en het machtige fort bij kudelstaart. We schieten langs het water zo het bollen gebied in, waarschijnlijk zijn ze al uitgebloeid en ook de keukenhof laten we links liggen.

Langs het zweefvliegveld het langeland gaan we naar de kust. Vandaag hebben we een 2 stop strategie en aan het strand kunnen we onze dorst nog even laven. Ook kan je bikini aan ( of je motorpak aanhouden) en kun je een frise duik nemen in de Noordzee.

Via noordwijk en katwijk gaan we weer naar Falke Opleidingen. Hier kunnen we nog even na klesten met een klein drankje.

We gaan voor schitterend weer en een leuke dag met Falke Opleidingen !

Deelname Gratis - Inschrijven verplicht

Inschrijven

Voor de veiligheid van de dit evenement moeten deelnemers zich conformeren aan het toerreglement. Je kunt jezelf hieronder inschrijven voor de Falke opstaprit:

Naam:*
E-mail:*
Telefoon:*
Toerreglement:
Rijstijl:*
Opmerking:
Verificatie:

Route

Download route