Bolman Motoren Opstaprit

Bolman Motoren Op zaterdag 5 oktober 2019 om 09:30 verzamelen we bij Bolman Motoren aan de Zonweg 47 2516 AK Den Haag. Onder het genot van een kopje koffie of thee volgt een briefing. De voorrijders worden voorgesteld, de regels voor het rijden in groepen uitgelegd en de deelnemers worden in groepjes verdeeld, op basis van snelheid, afhankelijk van het aantal voorrijders en deelnemers.

Om 10:00 uur vertrekken de groepen met kleine tussenpauzes. We pakken eerst een stuk snelweg (+/- 30 minuten) naar Alblasserdam en pikken we de Lekdijk op, die we volgen, met een pauze rond 11:00 uur bij “De Dam” in Nieuwpoort, tot aan Vianen. Bij Vianen steken we de Lek over en volgen deze aan de overzijde weer terug tot aan Bergambacht. Tussendoor is een lunchstop rond 13:00 uur bij “De Veerpoort” in Schoonhoven.

Bij Bergambacht verlaten we de Lek en rijden langs de Vlist en via Oudewater naar Woerden, om vervolgens bij Bodegraven weer de snelweg op te draaien. Na circa 25 minuten zijn we dan weer rond 16:00 terug naar Bolman.

Hier kunnen we met een hapje en een drankje nog wat napraten over een hopelijk geslaagde dag!

Deelname is gratis, inschrijven is verplicht

Inschrijven

Leden kunnen hier inschrijven..

Voor de veiligheid van de dit evenement moeten deelnemers zich conformeren aan het toerreglement. Je kunt jezelf hieronder inschrijven voor de Bolman opstaprit:

Naam:*
E-mail:*
Telefoon:*
Toerreglement:
Rijstijl:*
Opmerking:
Verificatie: