MAG
De in MAG is een belangenvereniging voor en door motorrijders, die zich richt op collectieve belangenbehartiging op regionaal, nationaal en internationaal niveau en haar basis heeft in de vrijwilligers van de organisatie. De MAG wil de stem laten horen van een maatschappelijke stroming, motorrijden in het algemeen bevorderen en keuzevrijheid waarborgen door goede wet- en regelgeving te bevorderen en onnodige wet- en regelgeving tegen te gaan.
IJselrijders
Overijssel - Deventer - IJselrijders

Motorrijden zoals het bedoeld is, vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Alleen of met meerdere genieters van het motorrijden. Sinds 1974 is MTK IJselrijders de motorclub voor toerende liefhebbers, een club waar zowel het rijden als het samen genieten bovenaan staan.

LOOT

Het LOOT is van, voor en door de toerclubs. Het bestuur bestaat uit leden van de aangesloten toerclubs, die in de algemene vergadering zijn gekozen. Een actieve motorrijdersgedachte ligt ten grondslag aan alle activiteiten, die primair gericht moeten zijn op de belangen van de aangesloten clubs en van het motorrijden. Die clubs hebben inspraak en kunnen voorstellen doen over wat er wel en niet gebeurt.

MMC

MMC `72 Is een toerclub die gericht is op recreatief motorrijden. Een actieve en vooral ook gezellige motorclub. De leden komen niet alleen uit Maastricht en de directe omgeving, maar ook elders uit het land. De club telt op dit moment zo`n 125 leden, die enthousiast met hun hobby bezig zijn en deze passie graag met anderen willen delen. Ongecompliceerde gezelligheid voor jong en oud.

Motorklub Den Haag is lid van de Motorclub Webring