Motorklub Den Haag is opgericht in 1975. Wij zijn dus een jonge motorclub met ongeveer 75 leden. Onze leden komen uit alle lagen van de bevolking. Ongeacht rijstijl of leeftijd is iedereen bij ons welkom. Ons jongste lid is 18 jaar en de oudste 77 jaar. We organiseren vrijwel wekelijks motorevenementen. Van korte tourritjes in de regio tot meerdaagse motortochten met verre motorbestemmingen.

Onze klub doet er alles aan om het imago van de motorclubs te verbeteren. We zijn geen merkclub, hebben geen uniforme kleding en onze motorritten vinden plaats onder begeleiding van deskundige rijders.

Ieder jaar opnieuw hebben wij ideeën om een nieuwe impuls geven aan de groei en organisatie van de vereniging waardoor en tal van plannen binnen handbereik komen. Zonder sponsors kunnen wij deze plannen niet uitvoeren.

Als sponsor heeft u de mogelijkheid een logo met een korte bedrijfspresentatie op de website te plaatsen. Dit logo geeft de mogelijkheid om door te klikken naar uw eigen website. Op de publieke website draait ook nog een sponsorcarrousel die de logo’s van alle sponsoren op iedere pagina random publiceert. De website-sponsoring bedraagt € 85,= exclusief BTW per kalenderjaar. Bij eerste plaatsing wordt eenmalig € 25,= exclusief BTW plaatsingskosten berekend. Het logo heeft een formaat van maximaal 250 x 150 pixels met een transparant of witte achtergrond. Het sponsoren van onze club is vrijgesteld van BTW (0%)

Als sponsor kunnen wij samen met u evenementen organiseren die publiciteitswaarde heeft voor uw bedrijf. Verder geeft onze klub periodiek een nieuwsbrief uit aan leden. Via de nieuwsbrief kunt u direct met onze leden communiceren middels een redactioneel artikel van ongeveer 300 woorden met eventuele illustraties. Ook zullen wij facebook en twitter regelmatig inzetten om de aandacht te vestigen op onze sponsors. Organiseert u een evenement of open dag waar wij als klub een bijdrage aan kunnen leveren dan ontvangen wij graag een uitnodiging. Onze toercoördinator bekijkt dan of hij de uitnodiging kan combineren met een bestaand klub evenement.

Wilt u zonder tegenprestatie onze klub ondersteunen, of heeft u geen bedrijf maar draagt u onze klub gewoon een warm hart toe dan kunt u donateur worden. U kunt online een donatie doen of via een overschrijving op rekeningnummer: NL13 INGB 0003 532623

Wij hopen dat u enthousiast bent geworden om Motorklub Den Haag te ondersteunen. Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden als sponsor dan kunt u contact opnemen met onze pr-commissie.